images.png

Exito is een relatief kleine handbalvereninging uit Noord-Sleen (Drenthe) waar plezier voorop staat!

Exito heeft ongeveer 100 leden en speelt met 10 teams in de competitie.

Heren 1 speelt in de eerste klasse. Wegens omstandigheden is er dit jaar geen dames senioren team in de reguliere competitie. Het streven is echter zeker om volgend jaar weer met een damesteam competitie te spelen. Wel hebben we 2 dames senioren recreanten teams. Deze teams spelen hun wedstrijden op trainingsavonden.

Al onze teams worden getraind en gecoacht door een trainer. Jeugd vanaf 12 jaar (C en ouder) en senioren trainen 2 keer per week. We proberen er ieder jaar voor te zorgen dat er 1 keer per week als team getraind wordt en 1 keer per week meegedaan wordt met een niveau hoger. Hierdoor is er veel verbinding tussen de teams. Wij vinden het belangrijk dat mensen in de vereniging elkaar helpen en elkaar enthousiasmeren om deze leuke sport te beoefenen. 

De vereniging is op verschillende momenten in het jaar in de omgeving zichtbaar. De meeste jeugdleden zullen ons kennen via het jaarlijkse school-handbaltoernooi dat wij organiseren. Verder zijn we altijd vertegenwoordigd bij markten en doe-dagen. Maar, het meest zichtbaar zijn we in de sporthal in Sleen tijdens de trainingen op maandag en vrijdag en wedstrijden op zondag. Kom daarom vooral eens langs om te kijken hoe leuk handbal is! Iedereen is welkom om 3x gratis mee te trainen dus als je eens wilt proeven van een handbaltraining, neem dan een korte broek, shirtje en zaalschoenen mee en kom langs of mail naar exito@handbal.nl