images.png

Exito is een relatief kleine handbalvereninging uit Noord-Sleen (Drenthe) waar plezier voorop staat!

Exito heeft ongeveer 90 leden en speelt met 10 teams in de competitie.

Heren 1 speelt in de tweede klasse. Daarnaast hebben we 2 dames senioren recreanten teams. Deze teams spelen hun wedstrijden op trainingsavonden.

Al onze teams worden getraind en gecoacht door een trainer. Jeugd vanaf 12 jaar (C en ouder) en senioren trainen 2 keer per week.

Wij vinden het belangrijk dat mensen in de vereniging elkaar helpen en elkaar enthousiasmeren om deze leuke sport te beoefenen.

Sinds 2020 ligt er achter de sporthal in Sleen een prachtig sport- en spelterrein waar voor beachhandbal een prachtig veld ligt. Met de volleybalvereniging delen we dit terrein. Beachhandbal is enorm in opkomst en een super fijne sport in de zomermaanden. Het beachhandbalveld maakt het voor ons mogelijk om lang door te trainen en daarmee buiten de schoolvakanties om, jaar rond handbal aan te bieden. We zijn hier enorm trots op en hopen veel nieuwe leden te enthousiasmeren om een paar keer buiten mee te komen trainen! Beachhandbal zit boordevol leuke trucs en is super snel!

De vereniging is op verschillende momenten in het jaar in de omgeving zichtbaar. De meeste jeugdleden zullen ons kennen via het jaarlijkse school-handbaltoernooi dat wij organiseren. Verder zijn we altijd vertegenwoordigd bij markten en doe-dagen. Maar, het meest zichtbaar zijn we in de sporthal in Sleen tijdens de trainingen op maandag en vrijdag en wedstrijden op zondag. Kom daarom vooral eens langs om te kijken hoe leuk handbal is! Iedereen is welkom om 3x gratis mee te trainen dus als je eens wilt proeven van een handbaltraining, neem dan een korte broek, shirtje en zaalschoenen mee en kom langs of mail naar exito@handbal.nl